vrijdag 3 mei 2013

 
 
 
 
Op maandag ging onze mama - week van start!  Vele kapoentjes brachten echte mama juwelen, sjaaltjes en lippenstiften mee naar de klas.  Dat viel enorm in de smaak bij onze kleine mama's! Iedereen wou lippenstift en juwelen zoals mama!


 
Ook Jules kreeg een mama - ketting om! 
Lippenstift testen!

 
Is deze kleur goed voor mij?

 
 
 
De afgelopen week is er ook enorm gezwoegd en gezweet aan de werktafel!  We hebben er hard aan gewerkt maar op vrijdag zijn onze geschenkjes dan toch allemaal klaar geraakt!  We verklappen nog niet te veel!  Op dinsdagavond mogen de geschenkjes mee en dan geef ik ook pas het versje mee naar huis....  zo blijft het nog even een verassing!

 
 
 
Voor we naar huis gaan zet onze juf een rustig muziekje op en leren we elkaar masseren!  Ook mama verdient we 's een massage voor het harde werk dat ze voor ons doet!  Nu weten jullie dat jullie kleine kapoentjes dat ook al kunnen he! ;-)
 

 
We sorteren bloemetjes van klein naar groot!  Eerst proberen we het gezamelijk met iedereen in de kring.  We oefenen enkele keren en nadien gaan we individueel aan de slag aan de werktafels!
 
Onze juf maakt zoutdeeg ( 1 kopje water, 1 kopje zout, 2 kopjes bloem)  Daar doet ze wat kleurstof bij en iedereen mag aan de slag gaan voor z'n lieve mama'tje.

 
In de kring luisteren we naar het verhaaltje van Kaatje die mama helpt.  Als beloning krijgt Kaatje nieuwe schoenen! 

 
 
Aan alle lieve mama's ( en ook onze  papa's ) een heel fijn weekend toegewenst!  Laat je lekker masseren en volgende week staat er een verassing voor jullie op het programma!
 
Groetjes
Juf Kim
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten