vrijdag 14 november 2014

hoedje van papier (deel 2)


Eén, twee, drie, vier, hoedje van papier... 

Ook de afgelopen week mochten de hoedjes bovengehaald worden in de klas.  

We genoten van hoedenspelletjes en schilderden met krantenpapier.

Kijken jullie mee naar onze belevenissen?
met de schudeitjes maken we muziek op het hoedjeslied.Voorbije vrijdag vierden we het feest van Sint Maarten.  We aten samen lekkere pannenkoeken in de klas.
 


Jammie!   Dat smaakt!Onze prachtige Sint Maartenhoeden! Sint Maarten komt langs bij ons op school maar onze kapoentjes lagen dan nog lekker te slapen...  Onze juf speelt dan maar zelf voor Sint Maarten als ze wakker worden...   Plezier verzekerd! En griellen maar!Woensdag eten we fruit in onze klas!


 Ook Tik Tak spelen we op woensdag!
En er worden weer nieuwe hoedjes in de ontdektafel gelegd...


We gaan stempelen met propjes krantenpapier!


Op de computer bekijken we gekke hoedjes...  We nemen ook een kijkje naar de hoeden van koninginnen.  Opeens merken we een gekke foto van een koningin met een grote stapel hoeden op haar hoofd.  De peuters vonden het super grappig en ook de juf mag een grote stapel hoeden opzetten.  Iedereen komt helpen en probeert er een hoedje bovenop te zetten...Jules toont ons hoe we aan de slag gaan met de puzzels!Aïssa zat vorig schooljaar in de Nijntjesklas maar is verhuist en gaat nu naar een nieuwe school.  Vandaag kwam ze nog eens een kijkje nemen in haar oude klas.Onze beurt om te gaan puzzelen.Onze korte week zit er alweer op!  Nu mogen we lekker genieten van het weekend.

Maandag gaat juf Lieselot van start met haar stage die drie weken zal duren. 
 
Tot maandag & fijn weekend toegewenst
 
Juf Kim en Juf Lieselot!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten